Paintball fun

Края на септември се позабавлявахме с paintball в X Land.

Кариерен кошер

Разнообразни компании, вдъхновяващи лектори, топ таланти от чужбина – Кошерът гъмжеше от енергия и идеи!

LUCKY Life Planner: Един по-различен календар

The LUCKY Planner

Моника Симеонова е член на нашия Клуб и нейното бизнес начинание е този Life Goal Planner.

С обикновените органайзери можем само да планираме графика и to-do листа си. А The LUCKY Planner е уникална all-in-one система, която ни помага да постигаме целите и мечтите си, както и да водим по-балансиран живот.

Този планер ни снабдява с иновационни психологически упражнения, които ни съдействат да се справяме с често срещани житейски предизвикателства. Напомня ни в забързаното ежедневие да отделим време на себе си и на важните неща.

The LUCKY Life Planner може да бъде както и вашия малък помощник в ежедневието, така и автентичен подарък за приятел! Наличен на Amazon USA.

За повече информация и да се възползвате от безплатни pdf версии на планера посетете уебсайта или се свържете директно с Моника на monika@luckylifetools.com

Sunday Funday at the Park

Прекарахме един прекрасен ден на открито – разговори, белот, народна топка, фризби, хапване….чак до късно.

Голямо парти

На 5 юни бяхме за втори път на гости в резиденцията на Посланика на САЩ – излишно е да споменаваме, че партито беше супер! А афтър партито в бар Cheers беше до късно.

Розобер, музей на социализма и пещера Снежанка

На 11 май в 8:00ч с американска точност потеглихме на първия road trip на Клуба! Изкарахме един невероятен ден на розобер до Брацигово, наядохме се с току що обрани ягоди, разгледахме историческо Брацигово, върнахме се в детските години в Музей автомобилите на социализма в град Пещера, разгледахме уникално красивата пещера Снежанка и в 20:00ч си бяхме обратно в София ❤️