За клуба

Добре дошли! Въпреки, че не разполагаме с официална статистика колко са българите, завършили висше образование в САЩ, знаем, че са много и ни се иска да се намерим и да си общуваме. Затова от Тук-Там с подкрепата на Американското посолство в България създаваме този клуб, поставяйки си за цел да намерим, запознаем и сплотим българите, които имат диплома от университет в САЩ.

Клубът вече има над 450 активни членове!

Желанието ни е Клубът да бъде активен благодарение на всеки един член и всеки от нас да споделя, предлага, организира и участва в живота му.

Какво ще прави Клуба?

Ще се организират различни дейности, насочени към превръщането на България в още по-добро място за живот. Вярваме, че знанията и опита, които сме натрупали в САЩ, могат да бъдат обединени в една голяма кауза – “България”. България е супер яка и заедно можем повече. Работим върху създаването на групи по интереси, където всеки може да намери съмишленици и да бъде активен. И, разбира се, да се забавляваме заедно!

Кой може да стане член на Клуба?

Клубът приема за членове българи, които имат завършено висше образование от университет в САЩ и които, независимо къде се намират по света, имат желание да се запознаят с други българи, които са американски алумни.

Как мога да стана член?

Членството в Клуба е без такса, но за да се присъедините трябва да попълните онлайн формата за членство. Вашият формуляр ще бъде прегледан и, ако отговаря на търсения профил, кандидатурата ви ще бъде одобрена. Ще получите и покана да се включите в затворена Facebook група. Стартираме ентусиазирано, но и неформално – от всички нас ще зависи как ще продължим. Поканете и ваши приятели да се присъединят към Алумни клуба.