За клуба

Добре дошли! Въпреки, че не разполагаме с официална статистика колко са българите, завършили висше образование в САЩ, знаем, че са много и ни се иска да се намерим и да си общуваме. Затова от Тук-Там с подкрепата на Американското посолство в България създаваме този клуб, поставяйки си за цел да намерим, запознаем и сплотим българите, които имат диплома от университет в САЩ.

Клубът вече има над 700 активни членове!

Желанието ни е Клубът да бъде активен благодарение на всеки един член и всеки от нас да споделя, предлага, организира и участва в живота му.

Мисия на Клуба

Алумни клубът на българите, завършили университет в САЩ, е общност, целяща да създаде възможности за професионални и приятелски контакти, както и да допринесе чрез опит и познания за подобряване на цялостната среда в България.

Какво прави Клубът?

Клубът организира различни дейности, насочени към: a) Създаване на нови приятелства и забавление – има групи по интереси, където всеки може да намери съмишленици и да бъде активен; има затворена Facebook група; b) Създаване на професионални контакти и взаимопомощ – има месечна нетуъркинг среща и затворена LinkedIn група; c) Превръщане на България в още по-добро място за живот – организираме и участваме в различни каузи, защото вярваме, че знанията и опита, които сме натрупали в САЩ, могат да бъдат обединени в една голяма кауза – “България”. България е супер яка и заедно можем повече!

Кой може да стане член на Клуба?

Клубът приема за членове българи, които имат завършено висше образование от университет в САЩ и които, независимо къде се намират по света, имат желание да се запознаят с други българи, които са американски алумни.

Как мога да стана член?

Членството в Клуба е без такса, но за да се присъедините трябва да попълните онлайн формата за членство. Вашият формуляр ще бъде прегледан и, ако отговаря на търсения профил, кандидатурата ви ще бъде одобрена. Ще получите и покана да се включите в затворени Facebook и LinkedIn групи. Стартирахме ентусиазирано, но и неформално – от всички нас ще зависи как ще продължим. Поканете и ваши приятели да се присъединят към Алумни клуба.